Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ректорка ХНТУ Олена Чепелюк взяла участь в експертному обговоренні майбутнього Херсонської громади

 28-29 червня відбувся дискусійний майданчик для експертного обговорення сучасного функціонування та перспектив Херсонської громади. Ректорка ХНТУ Олена Чепелюк представляла сектор освіти і науки на цьому заході, який був організований Фондом громади міста Херсона “Захист”, – повідомляє пресслужба Херсонського національного технічного університету.

Це лише перша зустріч з запланованого циклу дискусій, метою яких є аналіз поточної ситуації в місті, визначення ключових проблем та можливих шляхів їх вирішення. Експертна група представляє широке коло фахівців, що має гарантувати всебічний підхід до визначення місії, візії та стратегії розвитку Херсона.


Серед учасників першої дискусії були також Вікторія Гавренкова, засновниця групи виробничих підприємств та голова Наглядової ради ХНТУ; ініціаторки багатьох культурних починань у Херсоні та громадські діячки – Олена Афанас’єва та Наталія Бімбірайте, представники органів влади. Адже пошук відповідей щодо майбутнього соціально-економічного розвитку Херсона, його інфраструктури та інших аспектів життєдіяльності громади міста потребує спільних зусиль та тісної співпраці представників бізнесу, освіти, науки, влади та громадськості.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН