Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російська армія атакувала населені пункти Бериславського району КАБами, – РВА

Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новорайська, Милівська, Новоолександрівська та Тягинська територіальні громади. Серед них – с.Новоберислав, с.Червоний Маяк, с.Новокаїри, с.Новоолександрівка, с.Дудчани, с.Михайлівка, с.Гаврилівка, с.Львове, с.Одрадокам’янка та с.Тягинка, – повідомили в Бериславській РВА.

Ворог завдав удару керованими авіаційними бомбами по с.Дудчани, с.Одрадокам’янка та с.Тягинка. Із артилерії обстріляв с.Новоберислав, с.Новокаїри, с.Гаврилівка, с.Львове та с.Одрадокам’янка. Пошкоджено житлові будинки та господарські споруди мешканців у с.Гаврилівка та с.Львове. Крім того, окупанти використовуючи безпілотні літальні апарати атакували с.Михайлівка, с.Новоолександрівка, с.Червоний Маяк та с.Дудчани.

“Пошкоджено вежу мобільного зв’язку у с.Дудчани, житлові будинки мешканців у с.Михайлівка та с.Новоолександрівка. Внаслідок ворожого обстрілу у с.Гаврилівка загинула 71-річна жінка, а її 63-річний чоловік отримав поранення. Постраждалого доправлено до лікарні”, – зазначив Володимир Літвінов.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Виїхав з окупації, щоб піти на фронт: історія військовослужбовця з Каховки

Дивіться відео, як збирають врожай зернових на Херсонщині:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН