Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директору підприємства на Бериславщині оголошено підозру: привласнив з місцевого бюджету 500 тисяч грн

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури Херсонської області директору приватного будівельного підприємства заочно повідомлено про підозру у службовому підробленні та заволодінні бюджетними коштами у великих розмірах (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).


За даними слідства, у 2019 році однією з селищних рад Бериславського району з підприємством-підрядником укладено договір про облаштування спортивного, гімнастичного дитячого майданчику на території одного з населених пунктів Великоолександрівської громади, – повідомляє Херсонська обласна прокуратура.


Реалізуючи злочинний намір на заволодіння бюджетними коштами, директор склав та вніс в офіційні документи – акти виконаних робіт, недостовірні відомості. При цьому, на час складення актів будівельні роботи не проводились взагалі. Таким чином на рахунок приватного підприємства безпідставно перераховано понад 500 тис. грн з місцевого бюджету. Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Бериславського РВП ГУНП в Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН