Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Києві відкрито гуманітарний центр на підтримку ВПО з Херсонщини (відео)

Про це повідомили в Херсонській ОВАю
Це  вже третій осередок для підтримки жителів Херсонщини, які вимушено залишили свої домівки через повномасштабне вторгнення. Щодня його працівники обслуговують понад 100 переселенців, які знайшли тимчасовий прихисток у столиці та області. А таких людей тільки за офіційними даними – понад 50 тисяч.


У хабі можна отримати продуктові набори, безоплатну юридичну та психологічну допомогу, дізнатись про вільні вакансії та просто поспілкуватись зі своїми земляками. Також тут облаштовали дитячий куточок.

“Вдячний за допомогу в організації Гуманітарного офісу голові Шевченківської РДА в місті Києві Олександру Поповцеву та керівниці Територіального центру соціального обслуговування Шевченківського району міста Києва Вірі Охотницькій, а також Каховській, Тавричанській та Каланчацькій громадам”, – зазначив ОЛександр Прокудін, начальник Херсонської  ОВА.
Хаб працює з 10:00 до 15:00 по буднях за адресою: м. Київ, вул. Гаврилишина, 11А. Щоб отримати допомогу, потрібно заповнити форму реєстрації. Додаткову інформацію можна дізнатися за номером: (068) 944-78-51 Працюємо над відкриттям таких хабів у місті Дніпро та на заході Україні.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН