Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спеціалісти центру зайнятості провели виїзний прийом у Кочубеївській та Високопільській громадах

Спеціалісти Херсонського обласного центру зайнястості поінформували жителів Кочубеївської та Високопільської громад про можливості працевлаштування, проходження професійного навчання, участі в суспільно корисних роботах та грантових програмах, – повідомляє пресллужба Херсоснького обласного центру зайнястості.

Велику зацікавленість у відвідувачів викликала інформація щодо можливості започаткування власної справи. Троє мешканців Високопільської громади вже виявили бажання участі в державній програмі «Власна справа». Одна людина має намір навчатися за ваучером.


Крім цього, заступник директора Бериславська філія Херсонського ОЦЗ Лариса Брижата разом з фахівцем Юлією Шишман поспілкувалися з місцевою підприємицею – Наталією Чепкою. Жінка взяла участь в грантовій програмі «Власна справа» та відкрила в Кочубеївській громаді власний стоматологічний кабінет. Фахівці провели моніторинг та контроль за виконанням умов надання гранту та обговорили перспективи подальшої взаємодії. В ході спілкування, жінку зацікавили державні компенсаційні програми для роботодавців.


Виїзна кампанія мобільного центру зайнятості на територіях деокупованої Херсонщини триває далі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН