Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бериславська громада на Херсонщині налагоджує співпрацю з жителями німецького міста Ойтін

Відбулася перша зустріч-знайомство з представниками влади міста Ойтін (Німеччина). У ході зустрічі ми обговорили шляхи співпраці та розглянули можливості всебічної допомоги для нашої громади. Цей крок є важливим для розвитку нашого регіону та покращення умов життя, – повідомляє Бериславська міська рада.

  У зустрічі взяв участь Олександр Алчієв, начальник Бериславської міської військової адміністрації, який розповів про нинішню ситуацію  в районі, зазначивши. що Окупанти щоденно атакують населені пункти громади, створюючи великі труднощі для мешканців.


В умовах сьогодення, співпраця з містом Ойтін стає ще більш необхідною та актуальною.


Мер міста Ойтін – Свен Радесток із розумінням та співчуттям прокоментував почуте. Він пообіцяв зробити все можливе аби допомогти Бериславській міській територіальній громаді.
Міжнародна співпраця є одним із ключів до успішного майбутнього, який дозволить залучити додаткові ресурси та підтримку для нашої громади.
Ми впевнені, що ці кроки приведуть до позитивних змін та зміцнення зв’язків з іншими міжнародними громадами. Дякуємо всім за підтримку та сподіваємося на плідну співпрацю!”. – зазначили в Бериславській міській раді.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН