Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На тимчасово окупованій частині Херсонщини поширюється неправдива інформація щодо Глобального саміту миру

Російські окупанти викривлять реальність та поширюють дезінформацію щодо того, чи буде звільнена Херсонщина українською армією. За повідомленням від очільника обласної організації партії «Слуга Народу», першого заступника голови-керівника виконавчого апарату Херсонської обласної ради Юрія Соболевського, наразі вороже ІПСО активно «продає» історію про те, що українська Формула миру і планований саміт з понад 80-ма країнами світу – це про закінчення війни і здачу територій. Відповідно, за словами росіян, люди на тимчасово окупованих територіях лишаться під владою росії.


«Ці меседжі є повною нісенітницею і не відповідають дійсності. Ворог навмисно працює над тим, щоб люди втратили надію, опустили руки і приймали формат викривленої реальності. Насправді ж, кремль боїться результатів цього заходу. Якщо весь світ об’єднається навколо української Формули миру, путін більше не зможе прикривати своєю брехнею подальше продовження війни. Україна наполягає на повному відновленні своєї територіальної цілісності. В нинішніх умовах це може здаватися нереалістично, але така позиція є вкрай важливою. Ми не можемо погодитися на будь-яке замороження війни, бо це лише дасть агресору час на підготовку до нового нападу», – сказав Соболевський.


Він наголосив, що мирні плани, які уже озвучувалися раніше, передбачали або часткові рішення, або були несправедливими щодо України – розглядатися на саміті не будуть.


“Мирні” пропозиції росії – взагалі не є варіантом для обговорення, бо агресор просто пропонує здатися. Основою Формули миру є 10 пунктів, серед яких, територіальна цілісність України.

ПОЛІТИЧНА РЕКЛАМА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН