Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська державна морська академія проводить День відкритих дверей

Викладачі Херсонської державної морської академії  проводять  зустрічі з випускниками освітніх закладів різних міст України. Такі  заходи є  системними, це можливість донести інформацію  до тих, хто незабаром робитиме  свій життєвий вибір.

З випускниками  Озаринецького ліцею Могилів-Подільської міської ради Вінницької області провела онлайн-зустріч асистентка  кафедри англійської мови в судноводінні Вікторія Костюшко.

“Під час зустрічі майбутні абітурієнти дізналися про дещо незвичну для своєї місцевості професію моряка, переглянули відео про те, як відбувається освітній процес в ХДМА, ознайомилися з її факультетами та спеціальностями”, – зазначила Вікторія.


Профорієнтаційну консультацію провели також  наприкінці травня у закладі для учнів Херсонського навчально-виховного комплексу – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №9 Херсонської міської ради.
Її провів асистент кафедри англійської мови в судноводінні Богдан НАГРИБЕЛЬНИЙ.  Школярам було надано розширену та змістовну інформацію щодо навчання та вступу до Херсонської морської академії, детально розказано про переваги та перспективи студентського життя, про навчання в тренажерному центрі, про навігаційне морське обладнання, специфіку та особливості подальшої роботи.
Наприкінці зустрічі зацікавлені випускники задали питання щодо факультетів і спеціальностей, та отримали чіткі відповіді, роз’яснення й рекомендації.

 Питань щодо вступної цьогорічної кампанії багато, то всі охочі можуть долучитися до Дня відкритих дверей закладу, який  відбудеться 8 червня у форматі онлайн.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН