Завідувачка кафедри Готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Валентина Бурак проводить онлайн-заняття для студентів та наочно демонструє особливості роботи закладів гостинності, – повідомляє пресцентр ХДУ.
Так, чергове заняття з інноваційних технологій організації ресторанного господарства пройшло в Івано-Франківську.
На прикладі роботи закладу Cafe Lab студентів ознайомили з технологіями обсмажування кавових зерен.
“Було розкрито класифікацію кавових зерен відповідно до країн постачальників та смакових особливостей. Розглянуто питання устаткування, методи та способи теплової обробки. Дякуємо команді Cafe Lab за гостинність та професіоналізм”, – прокоментувала завідувачка кафедри.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Делегація ХДУ бере участь у міжнародній конференції в Іспанії
Схожі публікації:
- У Бериславському районі представники Пенсійного фонду проводять виїзні прийоми громадян
- Студент ХДАЕУ переміг у Міжнародному конкурсі наукових робіт
- Аграрії із прифронтових та постраждалих територій безоплатно отримають насіння соняшника
- У Херсоні провели перерахунок за сплату комунальних послуг під час окупації, – міська рада
- Як відновлюється на Херсонщині деокуповане село Петропавлівка (відео)