Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітниця податкової у Генічеську передала дані про платників окупаційній владі

Працівники ДБР заочно повідомили про підозру працівниці Генічеської державної податкової інспекції, яка добровільно пішла працювати на ворога після початку тимчасової окупації частини Херсонської області.

Старша державна інспекторка брала участь у створенні незаконного фіскального органу – так званої «налоговой инспекции Генического района», що увійшов до окупаційного «Управления федеральной налоговой службы по Херсонской области».

Фігурантка надала рашистам повний доступ до майна податкової, комп’ютерної техніки, меблів, засобів зв’язку, інформаційної бази платників податків, здійснювала організаторську роботу. За це жінка отримала керівну посаду «виконуючої обов’язки керівника інспекції».

Наразі фігурантка продовжує працювати на загарбників, реєструє підприємців за законами рф, активно закликає їх до співпраці з ворогом. Також вона залучена до стягнення грошей з підприємців в казну окупантів.

Працівниці Генічеської державної податкової інспекції заочно повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Херсонська обласна прокуратура.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН