Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розміновувати територію Миколаївщини допомагають фахівці з сусідніх регіонів

З початку агресії російської федерації на території Миколаївської області бойові зіткнення зафіксовані у декількох районах нашого краю. Під постійними артилерійськими та ракетними обстрілами перебувають м. Миколаїв та населені пункти Баштанського і Миколаївського районів.

Щоденно, у цілодобовому режимі, на спецлінію “101” від мешканців постраждалих населених пунктів надходять повідомлення про виявлені вибухонебезпечні предмети. Станом на 6 травня таких повідомлень зафіксовано 2790. Про це розповіли у ДСНС.

Щодня для вилучення та знищення боєприпасів залучаються піротехніки Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

У період з 26 квітня по 6 травня на допомогу миколаївським колегам було направлено два піротехнічні розрахунки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Одеській області (10 чоловік особового складу та 4 спецавтомобілі). За даний період ними обстежено 2,8 га території, вилучено та знищено 224 ВНП та відпрацьовано 459 викликів.

Керівництво та миколаївські рятувальники сьогодні подякували колегам за плідну роботу з розмінування території нашого краю. Заступник начальника Головного управління з реагування на НС Михайло Гриб звернувся із словами вдячності та підтримки і вручив подячний лист Одеським піротехнікам.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН