Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відмовитись від «чорних» та «сірих» зарплат закликали на Бериславщині

Нещодавно начальник Бериславської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Валентин Кондратенко у складі робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення Бериславської міської територіальної громади, провів зустрічі з сільгосптоваровиробниками.

Під час заходу члени робочої групи обстежили сільськогосподарські угіддя двох фермерських господарств, на яких 260 працівників займалися збором урожаю овочів.

Приємним фактом стало те, що аграрії дослухаються до податківців і дотримуються законодавчих норм. Всі робітники працювали відповідно до укладених договорів цивільно-правового характеру.

Окрім обстеження сільськогосподарських угідь, начальник ДПІ, спілкуючись з бізнесменами, торкнувся багатьох актуальних нині питань. Серед іншого, йшлося і про запровадження одноразового добровільного декларування активів громадян, податківець роз’яснив його переваги та розповів про особливості подання одноразової добровільної декларації.

Безпосереднє спілкування з бізнесменами та громадянами дозволило надати відповіді на всі запитання щодо основних новацій законодавства.

Бериславська ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає роботодавців легалізувати працю своїх співробітників та відмовитись від «чорних» та «сірих» зарплат.

Пресслужба

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН