Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чорнобаївська територіальна громада отримала шкільний автобус від благодійників

У Чорнобаївській територіальній  громаді відновлюється поступово життя. Про  освітній процес  в умовах війни розповіли на  офіційній  сторінці громади.
“Незважаючи на війну, окупацію та після окупаційний період наша територіальна громада, завдяки відділу освіти та гуманітарного розвитку Чорнобаївської сільської ради, знайшла можливість надавати освітні послуги (дистанційно, за екстернатною або сімейною формою навчання). На сьогоднішній день в освітньому процесі задіяно понад 700 школярів. Але не кожна сім’я може забезпечити дитину ноутбуком, планшетом чи смартфоном для дистанційного навчання.
Чорнобаївська сільська військова адміністрація отримала гуманітарну допомогу (22 планшета), яка була надана Корейським агентством міжнародного співробітництва (KOICA) за сприянням Управління освіти і науки обласної державної адміністрації.
Ця важлива для навчання техніка повинна використовуватись виключно в інтересах освіти, тож планшети будуть передані школярам, які навчаються дистанційно і не мають відповідного обладнання.
Також завдяки допомозі благодійників Люксембурга та за підтримки Міністерства освіти і науки України Чорнобаївська територіальна громада отримала автобус. Використовуючи цей транспорт, у громаді зможуть надалі налагодити підвезення учнів та вчителів до закладів освіти”, –  зазначено у дописі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН