Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудеться мюзикл «Чикаго»

Учасник 7 сезону «Голосу країни», володар унікального тембру Роман Руссу та юна херсонка, учасниця й переможниця всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів Ліза Волощенко виступатимуть на концерті, присвяченому легендарному американському співакові Френку Сінатрі.

У студії «Українського півдня» вони розповіли про свій шлях у музиці, про плани,  мрії та концерт, на який чекає Херсон.

Роман Руссу народився у Херсоні, закінчив музичне училище по класу «академічний вокал», а потім навчався оперному вокалу в Одеській консерваторії.

«Крім класичної музики, я завжди цікавився джазом, гарною естрадною музикою, була робота у рок-операх. Френк Сінатра завжди був зі мною по життю. У мене є готова програма, вже відбулись три концерти у Києві та один – в Одесі. Хочу розвивати джазову культуру і в Херсоні. Нещодавно разом із дружиною були на мюзиклі «Чикаго», захотілось привнести частку Бродвею і в Україну. Музику Френка Сінатри гратиме джаз-секстет, професійне світло забезпечуватимуть мої друзі з Одеси», – розповів Роман.

Роман Руссу вперше побачив Лізу Волощенко на проекті «Яскраві діти України», тоді був у складі журі. Херсонка після перемоги представляла країну у Сан-Ремо:

«У Лізи багатий тембр, швидко «схоплює» матеріал, швидко вчиться. Це зараз – рідкість». Сама ж Єлизавета розповіла, що здібності до вокалу – від тата, з ним ходила співати у караоке, у 8 років – виступ і перемога на конкурсі «Маленькі зірки», «Яскраві діти», на конкурсі у Сан-Ремо, «Чорноморські ігри».

«Займаюсь естрадним вокалом, але зараз цікаво спробувати себе в джазовому виконанні. У концерті, присвяченому Френкові Сінатрі, я виконуватиму пісні у дуеті з Романом, будуть сольні виступи. Дуже цікаво з ним працювати», – сказала Ліза Волощенко.

Юна співачка мріє перемогти на «Голосі. Діти», пройти відбір на «Євробачення» і представляти Україну, а ще – заспівати у дуеті із Тіною Кароль та Бейонсе.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН