Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Фізико-техічному ліцеї відбулась посвята в ліцеїсти

9 листопада у Обласному палаці молоді відбулися урочиста посвята в ліцеїсти «вчорашніх» учнів загальноосвітніх шкіл, що в цьому році поступили до Херсонського фізико-технічного ліцею.

В переповненому залі зібралися викладачі ліцею, учні, їх батьки, запрошені гості. Організаторам свята вдалося скласти програму в такий спосіб, що всі набрані в цьому році групи (8-а, 8-б, 8-в, 8-г 8-д та 8-є) змогли продемонструвати свої таланти у вокалі, танцях, інсценуваннях, пишуть Херсонці.

На сцені майбутні ліцеїсти засяяли, немов перші зірочки на нічному небі. Допомогли їм в цьому керівники груп Олександра Олександрівна Гурова, Ольга Миколаївна Бутенко, Анастасія Русланівна Прокопчук, Наталля Вадимівна Тимошенко, Алла Анатоліївна Якуба, Олександр Васильович Бондаренко, Тамара Василівна Тимошенко.

Не менш цікавим був виступ акторів трупи ФТЛ, які запропонували мандрівку життєвими дорогами вчених та їхніх досягнень (режисер-постановник Інна Борисівна Бєлова, хореограф-постановник випускниця ФТЛ, студентка ХДУ Олена Водяницька, звукорежисер Станіслав Дем’яненко).
Головними ж героями цього заходу стали юні актори, танцівники, співаки, які передали дух епохи героя і донесли до думок сучасного ліцеїста, що мистецтво і наука єдине ціле.

В команді акторської майстерності ФТЛ Світлана Кузюк, Андрій Жевагін, Олександр Данілов, Петро Савчук, Ольга Селуянова, Володимир Глущенко, Артем Чеканов, Ольга Завгородня, Аліна Надточа, Іван Зінченко та інші.

Присутні в залі кожен номер зустрічали оплесками. Було багато музики та гумору. Одним словом, концертна програма пройшла “на ура”.

Фінальним акордом вечора стали клятва «новоспечених» ліцеїстів та виступ директора ліцею Миколи Івановича Бабенка, Заслуженого учителя України, кандидата технічних наук, який тепло привітав новачків і побажав їм успіхів у навчанні.

Він висловив тверду впевненість, що всі випускники Херсонського фізико-технічного ліцею, де б вони не перебували, завжди працюватимуть з повною віддачою сил на благо народу України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН