Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Конкурс “Star Talants” пройшов у Херсоні

Всі діти талановиті: хто у співах, хто у хореографії, а хтось гарно малює або декламує вірші.

Херсонці мали нагоду побачити велику кількість маленьких зірок на сцені Обласного Палацу молоді на регіональному конкурсі «Star Talants».

Генеральним спонсором конкурсу виступив відомий підприємець і голова Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков. Діти з багатьох районів Херсонщини приїхали показати свою майстерність. Їх обдарованість була відзначена почесними грамотами та пам’ятними подарунками.

Юрій Рожков так прокоментував подію: «Дуже важливо, що цей конкурс має статус регіонального. Діти з найвіддаленіших містечок та сіл мають змогу взяти участь у творчому змаганні. Кожному маленькому артисту просто необхідно виступати на сцені для широкої аудиторії, коли гучно лунають оплески, відчутна підтримка зали і талант оцінюється фахівцями у вигляді грамот або премій. Діти повинні мати стимул для зростання своєї особистості, своїх здібностей. Розвиток кожної дитини – це розвиток України в цілому. Діти – наше майбутнє, і наскільки ми сьогодні вкладаємо у їх виховання, настільки це майбутнє буде перспективним та гарним!»

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН