Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи з’явиться тепло у херсонських домівках вирішувала спеціальна комісія

Сьогодні у Херсонській міській раді зібралася спеціальна комісія, на якій головував Ігор Козаков, перший зам міського голови. 

Запросили директорів компаній теплопостачальників Херсонтпелоенерго і Херсонська ТЕЦ. І якщо у випадку із Херсонтеплоенерго ситуація не така сумна – до вечора завтрашнього дня обіцяють вирішити аварійні ситуації, які виникли на кількох вулицях міста, то у випадку із Херсонською ТЕЦ все набагато гірше. Підприємство має борг перед  “Нафтогаз” у 90 мільйонів гривень. Тому Нафтогаз не дозволяє херсонській компанії розпочати опалювальний сезон.

Віктор Судак, новий керівник Хероснської ТЕЦ повідомив присутнім, що єдиний вихід із ситуації – прийняття рішення про надзвичайний стан. Адже після того, як температура впаде до мінусової, системи підприємства можуть повністю вийти із ладу.

На міській комісії вирішили завтра звернутися до регіональної комісії з техногенної та екологічної безпеки і розплобмувати  мережу газопостачання до Херсонської ТЕЦ. Тож херсонці можуть сподіватись на те, що у найближчі дні їх домівки будуть із теплом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН