Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховському гуманітарному інституті “пільговиків” навчають безкоштовно

Новокаховський гуманітарний інститут дає можливість дітям з невеликих сіл та містечок отримати достойну освіту за невеликі кошти. А «пільговиків» навчає безкоштовно.

Вища школа Нової Каховки – структурний підрозділ Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», який майже два десятиліття дає доступ до вищої освіти провінційним дітям. Новокаховський інститут готує фахівців наступних спеціальностей: право; облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; психологія; комплексна інженерія та інженерія програмування.

«Цьогоріч до нас вступили 280 абітурієнтів з найвіддаленіших районів області. Багато студентів пільгових категорій, які навчаються безкоштовно – це і діти з особливими потребами, сироти, з малозабезпечених та багатодітних родин, сімей АТО та представників правоохоронних органів, що загинули під час виконання професійних обов’язків . Я домовляюсь з київським керівництвом, і ми надаємо їм можливість вчитись безоплатно», – розповів директор Новокаховського гуманітарного інституту Георгій Севрюков.

В інституті навчаються 1800 студентів з Іванівського, Каланчацького, Новотроїцького, Горностаївського, Чаплинського, Бериславського районів, і, зрозуміло, з Нової Каховки. З дипломами про вищу освіту випускники повертаються до домівок і починають працювати на різних посадах в органах державної влади, місцевого самоврядування та організаціях або ж виїздять до великих міст України, де знаходять своє перше робоче місце.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН