Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підозрюваний у грабежі депутат взяв участь у круглому столі Держпродспоживслужби

Депутат Дніпровської районної в м.Херсоні ради (Опозиційний блок), керівник ПФ “Радуга” Власов (Сичов) Олександр Вадимович, який має низку кримінальних проваджень і до 30 жовтня 2018 року перебував під цілодобовим домашнім арештом, взяв участь у круглому столі Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області. Власов (Сичов) є членом Громадської ради при ГУ ДФС в Херсонській області.
Це стало можливим завдяки нескоординованим діям Херсонської міської прокуратури та судді Радченко, яка не подовжила перебування Власова (Сичова) під арештом, бо на момент винесення рішення він перебував у інфекційній лікарні. Незважаючи на хворобу, яка вклала Власова (Сичова) на лікарняне ліжко, він встиг виступити на мітингу-реквіємі своїй кумі Гандзюк Катерині Вікторівні, яка померла в Києві в опіковому центрі. Так само хвороба не стала завадою для участі у нараді. Власов (Сичов) і раніше порушував умови перебування під арештом.
Шановні представники прокуратури – це відверте знущання з потерпілих у кримінальних справах.Цивільна дружина, помічник-консультант Власова (Сичова) Лілія Якубсон (Рєзяпова, Dallas) за рішенням судді Радченко перебуває під нічним домашнім арештом. Разом з чоловіком, Якубсон звинувачується в грабежі та побитті координатора “Правого сектору” в Херсонській області Наталі Вотеїчкіної. Також стосовно Якубсон йде слідство у справі побиття журналіста Євгенії Вірлич.

Депутати херсонські

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН