Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в ОТГ планують створити підрозділи пожежної охорони

Про це повідомляє “Український південь”. 7 листопада до херсонських рятувальників  прибула делегація Міжнародної місії пожежної допомоги (IFRM) на чолі з її Президентом Брайаном Абботтом.

У рамках візиту відбулась і нарада щодо створення та розвитку команд місцевої пожежної охорони у територіальних громадах.

8 листопада у рамках міжнародної співпраці до рятувальників Олешківського району завітала делегація Міжнародної місії пожежної допомоги (IFRM). За участі групи американських делегатів та представників голів об’єднаних територіальних громад області в Олешківській райдержадміністрації відбулась нарада. В ході якої гості розповіли присутнім принципи функціонування пожежних формувань та добровольчих команд в їх країні. Також обмінялися досвідом протипожежного захисту об’єднаних територіальних громад.
Сьогодні створення місцевої пожежної охорони в територіальних громадах є дуже актуальним, і така зустріч викликала жвавий інтерес серед присутніх.

Голів ОТГ цікавило багато питань щодо сфери протипожежного захисту об’єднаних територіальних громад, які вони у формі діалогу з’ясовували в американських гостей.

У свою чергу заступник начальника Головного управління ДСНС області Катерина Гаврилова розповіла про спільні здобутки громад, органів влади та пожежно-рятувальної служби у створенні місцевих пожежних команд на території області.

Автор: Лідія Григор’єва

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН