Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці відновлено покрівлю Літнього театру

Паркова зона міста Нова Каховка, створена Фалдзинським С. М., простирається вздовж Дніпра по всій довжині міста: від міського стадіону до кінця Дніпровського проспекту. В центрі парку розташована алея з квітковими клумбами. В зоні парку знаходяться: міський парк відпочинку, Літній театр з фонтаном.

При будівництві міста були запроектовані та побудовані об’єкти культури, які з часом підтвердили свій статус унікальних архітектурних споруд: Палац культури та Літній теат,пише НК Онлайн.
Літній театр міста приваблював мешканців в теплий час року на культурні заходи: кінофільми, концерти, міські свята.

На замовлення КП «Парк культури та відпочинку» ремонтні роботи по відновленню покрівлі Літнього театру виконувало приватне мале підприємство «Віра». Протягом декількох місяців будівельники неустанно працювали під постійним керівництвом Ляхова Р.В., який відповідально та фахово ставився до виконання цієї роботи.

Підрядною організацією було повністю відновлено поверхню покрівлі з черепиці «бобровий хвіст» німецької фірми «KREATON». Дерев’яні балки перекриття було замінено або посилено, повністю 100% замінено решетування, частково замінено та відремонтовано крокви. Карнизи відремонтовані зі збереженням первісного орнаменту.

Вздовж тераси Літнього театру виконано освітлення сучасними енергозберігаючими світильниками.

У 2019 році планується відремонтувати глядацьку залу Літнього театру та огорожу.

Відділ капітального будівництва Новокаховського міськвиконкому

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН