Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фіскал-початківець склала присягу державного службовця

Щойно, у фіскальній службі області урочисто склала Присягу державного службовця новопризначений державний службовець Світлана Кобзарь.
На посаду головного державного інспектора відділу комунікацій Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі її призначено з встановленням випробування строком три місяці, за результатами конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В». 

Виголошення Присяги державного службовця відбулося у присутності начальника фіскального відомства області Ігоря Клима, працівників структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, та представника служби управління персоналом. 
Як того вимагають норми ст. 36 Закону України «Про державну службу», молодий спеціаліст присягнула вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки. 

Підписаний новим фахівцем текст Присяги буде долучений до її особової справи, а інформація про її прийняття – внесена до трудової книжки.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН