Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нік Вуйчич зустрівся з одеськими школярами

Мотиваційний оратор, співак і письменник, відомий у всьому світі виступив перед школярами Одеси. Нік Вуйчич розпочав зустріч із розповіді про те, що багато ровесників у його дитинстві не хотіли з ним товаришувати через його зовнішність.

«Суть не в тому, яка в тебе зовнішність. У вашому житті доведеться приймати багато рішень. Одне із значущих – зробити Україну кращим місцем. Попереду багато роботи, і в тому числі – проти булінга у школах. Для цього потрібно докласти багато зусиль і не лише вчителям, які можуть про це говорити, а й вам. Чи всі учні у школі знають, що відбувається з вами вдома? Чи може хтось сказати, що в нього ідеальні мама, тато, дім? Інші учні проходять через випробування, ховають біль. І щодня, йдучи до школи, ви бачите людей, яким потрібно співчувати і розуміти, що з ними може відбуватись, що вони щось приховують. 35 років тому я не знав, що їздитиму всім світом, що в мене буде дружина, яку я не можу тримати за руку, але любов – це не лише тримання за руку, що в мене буде четверо дітей. І все це – тому, що є любов», – сказав Нік Вуйчич.

Нік Вуйчич, який народився із рідкісним спадковим захворюванням, яке призводить до відсутності чотирьох кінцівок, звертається до дітей та молоді різних країн світу для активізації в них пошуку сенсу життя і розвитку здібностей.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН