Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відомий політик презентував ідею “Великої України”

Відомий політик та майбутній кандидат у Президенти України Роман Безсмертний сьогодні в Херсонській обласній універсальній біблітеці імені Олеся Гончара зустрівся з активними громадянами, тими, кому небайдуже те, що відбувається в рідній державі.

На початку зустрічі виступив гурт “Хорея Козацька”, з глибокими та патріотичними піснями про Україну, налаштовуючи всіх на змістовний діалог, адже незабаром перед кожним буде вибір – обрати майбутнє для себе та своїх дітей на виборах Президента України.

Роман Безсмертний у політиці з 1994 року, пройшов шлях від вчителя історії до віце-прем`єр міністра України. З нинішньою владою він не співпрацює, але вірить, що об`єднавши навколо патріотів-однодумців, він реалізує ідею “Великої України”.

На зустрічі у Херсоні він говорить : “Велика Україна можлива! Це ідея нашої єдності. Ми повинні її збудувати!”

Підкреслює політик і те, що у центрі європейської держави повинна бути – людина: “Є права людини і державні інституції повинні працювати на реалізацію цього. Це алгоритм, за яким повинна бути побудована система!”

Роман Безсмертний відверто відповідав на запитання тих, хто прийшов на зустріч. А запитання були різні і непрості, як і нинішній стан в країні: це і як зупинити воєнні дії на сході держави, як вирішити питання Криму та корумпованих чиновників, ринку землі та завдань державних інституцій, його політичних поглядів та команди, яка підтримує його ідею “Великої України”.

А “Велика Україна” – це економічно розвинена європейська держава, мирна, але з боєздатною армією, країна, якою б пишалися наші нащадки.

Минулого тижня Роман Безсмертний презентував ідею “Великої УКраїни” на Львівщині, сьогодні – в Херсоні та Каховці.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН