Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській державній морській академії керівний склад навчали, як запобігти корупції

В актовій залі Херсонської державної морської академії 29 жовтня 2018 року відбулися загальні збори заступників керівників структурних підрозділів з НВР, кураторів і класних керівників академічних груп, працівників організаційно-стройових відділів академії та коледжу. Проректор з НВР ХДМА Пішко Вікторія Олександрівна поінформувала присутніх про результати роботи щодо профілактики тероризму в закладі. Представники всіх структурних підрозділів звітували про виконання відповідного наказу. 

Начальник відділу виховної роботи Митрохина Ольга Олександрівна ознайомила учасників зібрання з планом заходів щодо профілактики вживання наркотичних речовин. 

Із проблемами, які виникають під час несення чергово-вахтової служби ознайомив учасників заходу начальник ОСВ ХДМА Лавров Валерій Максимович. 

Голова антикорупційної комісії ХДМА Синько Валентин Андрійович розповів про типові корупційні ризики та шляхи запобігання корупції в закладі. На зборах був присутній уповноважений Міністерства освіти і науки України з питань запобігання корупції в ХДМА Кириленко Олексій Ілліч.

Помічник ректора ХДМА Шумей Олександр Іванович від імені ректора подякував учасникам зібрання за підготовку і проведення свята «Естафета морських поколінь -2018», акцентував увагу на необхідності зміцнення зв’язку між структурними підрозділами та закликав приділяти ще більшу увагу військово-патріотичному вихованню курсантів, студентів і учнів ХДМА та її структурних підрозділів, повідомляє ХДМА.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН