Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві під час холодів працюватимуть пункти обігріву

У понеділок, 29 жовтня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів апаратну нараду, під час якої обговорили питання підготовки пунктів обігріву до роботи в зимовий період.

Про це повідомляє Миколаївська міська рада.

— На період зниження температури нижче 3 градусів морозу передбачена цілодобова робота пункту обігріву та ночівлі по пр. Миру, 2-а. Департамент праці та соціального захисту населення на зимовий період підготував 5 місць обігріву, видачі гарячого харчування і теплого одягу: чотири в територіальних соціальних центрах, що є в кожному районі міста, та один по вул. Круговій. На період аномального зниження температури силами головного управління ДСНС України в Миколаївській області можуть бути додатково розгорнуто намети в місцях масового скупчення людей, адміністраціями районів передбачені додаткові денні пункти обігріву на базі підприємств, — розповів Олександр Герасіменя, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Крім того, на залізничному вокзалі підготують 400 місць очікування для транзитних пасажирів. Ще 50 таких місць організують на автовокзалі. Також по місту працюватимуть соціальні патрулі. Їх завдання — виявити осіб, які потребують допомоги, і направити їх в місця обігріву.

Миколаївська правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН