Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні “Оберіг”

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” підтримує фестиваль військово-патріотичної пісні “Оберіг”, що вже 16 років поспіль проходить на Херсонщині, – повідомляє Український південь“.

Під час виступу учасники віком від 10 до 70 років з Херсона, Миколаєва, Запоріжжя, Черкас та Одеси оспівували події лихоліть, братерську любов і вірність кохання у воєнні роки.

“Слухаючи військово-патріотичні пісні, замислюєшся над тим, яке значення має мир, – поділився враженнями Юрій Рожков, – коли він є, люди не переймаються, й здається, що так і має бути. А от коли війська ворога близько – починаємо цінувати. Я вдячний тим захисникам, що і зараз боронять нашу Батьківщину!”

Переможцю у номінації “За популяризацію військово-патріотичної пісні” Володимиру Туряєву, який, до речі, повернувся з АТО і нині є військовослужбовцем Херсонського гарнізону, Юрій Рожков вручив подарунок – гітару. Голова міської організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Валерій Міщенко висловив подяку лідеру Громадської платформи “Добро переможе” не лише за допомогу у проведенні фестивалю, а й за увагу до афганців та їх родин, зокрема, за організований відпочинок на Азовському морі цього літа.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН