Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На вулицях Херсона посилять заходи безпеки

Херсонська поліція виступила з ініціативою, яка направлена на підвищення публічної безпеки на вулицях міста і, зокрема, на вулиці Суворова.

На початку осені посилені патрулі розпочали роботу на цій ділянці. Для створення безпечного середовища об’єднали свої зусилля поліція, органи влади та громадські організації, їх активісти. Тож наступним кроком стало створення консультативної групи.

Минулого тижня відбулося перше засідання. На ньому виступив начальник управління патрульної поліції Костянтин Дронгаль. Він розповів присутнім про теорію «розбитих вікон», нові підходи в співпраці поліції та громади, а також ознайомив з результатами аналізу стану злочинності на вулиці Суворова.

Проаналізувавши статистику за вересень, можна сказати, що найчастіші звернення до поліції за фактами: особи в нетверезому стані, розпивання алкогольних напоїв, продаж алкоголю неповнолітнім, жебракування, зграї безпритульних собак. Однак, більше всього звернень спостерігається через порушення тиші та конфлікти між нетверезими громадянами на вулиці Суворова й найближчих до неї провулках…

Відомий підприємець, лідер Громадської платформи «Добро переможе» Юрій Рожков увійшов до складу зазначеної консультативної групи. У своєму виступі він підкреслив:

«Разом ми провели дослідження щодо фактів порушення громадського порядку – на яких майданчиках міста це відбувається найчастіше. Після отримання цього досвіду, аналізу інформації вже розроблений та вступає в дію пілотний проект з підвищення безпеки у нашому місті, і це стосується також приведення до європейського стану найкрасивішої пішохідної вулиці міста – Суворова. Я дуже вдячний поліції та її керівнику за співпрацю з нами, підприємцями та широким колом громадськості. Я дуже хочу, щоб Херсон став дійсно європейським містом!»

Ця зустріч влади, бізнесу та громади підтвердила, що спільними зусиллями можна зробити вулицю Суворова окрасою та справжньою візитівкою Херсона.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Послушайте, но это не серьезно! Вы говорите про усиленное патрулирование а я не видел даже ослабленного! 21 сентября моего сына в коляске протаранил велосипедист на Суворова, а полиция ехала 2 часа! Никаких патрулей вообще не было на Суворова, позже официальная версия выглядела как ПЕРЕСМЕНКА. Это все смешно слышать, чего стоят ваши инициативы если они не работают?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН