Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Делегація з Херсонщини долучилася до молитовних заходів у Києві

14 жовтня, у День захисника України та свято Покрови, представники виконавчої влади з Херсонщини відвідали Київ та взяли участь у заходах з нагоди отримання автокефалії Українською Помісною Православною Церквою.

Зокрема, близько 300 співробітників різних структурних підрозділів облдержадміністрації, районних державних адміністрацій та вірян Херсонщини долучилися до молебня «Молитва за Україну», у якому взяли участь Президент України Петро Порошенко, предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет та більше 15000 громадян.

Захід відкрив Глава держави, привітавши всіх зі святом Покрови Божої матері та з Днем захисника України. Також він наголосив, що: «Ці два свята органічно поєднані. Без Божого благословення, без заступництва Благословенної Святої Діви Марії неможливо подолати жодну ворожу навалу та неможливо побудувати міцну українську державу».

Під час молебню Філарет закликав присутніх звернутися до Бога зі спільними словами молитви за Україну, її духовну єдність, подяки за отримання довгоочікуваної автокефалії та захист від ворогів.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН