Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчани на всеукраїнських змаганнях з волейболу здобули кілька перемог

12-14 жовтня відразу в двох містах Дніпропетровської області проходили змагання з волейболу. В м. Кам’янське на Кубок “Маю честь запросити” відправились чоловіча команда ветеранів Нової Каховки та команда дівчат новокаховської ДЮСШ, за підтримки міського голови Коваленка В.І. та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, начальник Таран Н.М. які виділили кошти на комфортабельний автобус для поїздки.

В ході триденних змагань наші ветерани, тренер команди Война В.П., вибороли третє місце. А от дівчата під керівництвом тренера Бойко Г.М., зазнавши лише одієї поразки в запеклій боротьбі з рахунком 1:2 команді з Ірпеня, вибороли друге місце.

В м. Нікополь проходили змагання серед юнаків присвячені Дню захисника України. В цих змаганнях взяла участь команда новокаховської ДЮСШ, до складу якої увійшли гравці з м. Херсона та с. Виноградове Олешківського району, тренери Бойко П.А. та Джуль П.О. Команда з Херсонщини перемогла всіх своїх суперників з одинаковим рахунком 3:0 і стала переможцем змагань.

Ці змагання проходили за підтримки благодійного фонду Олександра Рибакова, який вручив грошові винагороди кращим гравцям турніру, одним з яких було визнано вихованця новокаховської ДЮСШ Бойка Михайла, повідомляє Петро Бойко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН