Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відзначили День працівників стандартизації та метрології

Працівників цієї галузі вітали сьогодні, 10 жовтня, під час урочистостей присвячених Дню працівників стандартизації та метрології.

Від імені очільника області та від себе особисто з професійним святом працівників державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» привітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь.

«Ви є невід’ємною частиною громадянського суспільства і працюєте для нього, щоб процвітання нашої держави рухалося в сторону успіху. В першу чергу висловлюю вам слова глибокої подяки за вашу щоденну працю, бо ми розуміємо, що за кожною конкретною дією є значний досвід, багато праці і старання задля того, щоб кожна робота давала значний успіх», – підкреслив Андрій Балонь та побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, благополуччя.

Також у ході заходу кращим співробітникам вручали грамоти та подяки.

Тож, за вагомий внесок у розвиток державного підприємства «Херсонський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Мінекономрозвитку України, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня працівників стандартизації та метрології Почесною грамотою голови обласної державної адміністрації нагороджено:

БУГАЄНКО Наталю Вікторівну – інженера І категорії випробувального центру продукції ДП «Херсонстандартметрологія»;

ВОРОНЕНКА Геннадія Васильовича – начальника сектору перевірки та калібрування теплотехнічних ЗВТ ДП «Херсонстандартметрологія»;

Окрім цього, оголошено Подяку голови обласної державної адміністрації:

МЕРКУЛОВУ Олексію Леонідовичу – інженеру І категорії з метрології сектору перевірки та калібрування теплотехнічних ЗВТ ДП «Херсонстандартметрологія»;

НЕГЛЯДЮК Людмилі Олексіївні – провідному інженеру відділу сертифікації продукції та послуг ДП «Херсонстандартметрологія».

Також нагородив та привітав трудовий колектив із професійним святом генеральний директор ДП «Херсонстандартметрологія» Микола Курдюмов, який побажав всім успіхів і благополуччя.

Довідка. День працівників стандартизації та метрології – професійне свято, яке відзначається в Україні щорічно 10 жовтня. Указ про встановлення свята підписаний у 2002 році Леонідом Кучмою, на честь 101-річчя з дня відкриття Дмитром Менделєєвим в Харкові першою на Україні повірочної палатки для вивірки і таврування торговельних мір і ваг.

сайт Херсонської ОДА

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН