Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У офісі Херсонської самоооборони відбулася сутичка

Про це у групі “Самооборона Херсон на Фейсбуці  повідомляє Інна Усачова:

А поки по всій Україні тривають напади на активістів та їх помешкання з застосуванням зброї та засобів фізичного вливу у Херсоні, керівні кола “Опоблоку” та “Нашого краю”, не задовльнившись вчиненими ними злочинами якраз на роковини Іловайського котла, продовжують вчиняти провокації на Маяковського,5.

У зв”язку з постійними нападами у нас зачинені двері, як , до речі, на всіх комунальних підприємствах міста та депутатських громадських приймальнях, щоправда без вихідних приміщення використовується за призначенням. Цьому прямий доказ посилена увага до Самооборони відверто проросійських налаштованих осіб та тих, хто сьогодні дуже українці – капітуляційні такі українці,мирові.

Сьогодні, близько 9:30 без попереднього двінка чи попередження до нас з гучним стуканням у двері завітала “перевірка” стану приміщення, де на думку оцих відвідувачів наркомани, алкоголіки… Представлялись якоюсь організацією щото про добро…, де 70 жінок з центром в Одесі.
Хотіли списків членів організації, протоколи засідань і взагалі повідомити, що ми не громадське формування, а громадська організація, а наш офіс – публічний…для сєпарів.

Перевіряльниками виявилась б.Валя, котра з часу повалення Лєніна все несподівано проходить повз різні такі події та яка традиційно поруч не так сєпара, як вже Ківиного лівака К.Стрємоусова щось там вєщає про Сталіна, наприклад.

Основні перевільники А.Додіван – член команди Н.Королевської по мировим з”їздам (на одному з фото в кружечку), так “журналіст” – поет, багатодітна мама О.Некраткова (на фото разом з Сальдо-ЧМО та Д.Больботом). Ще пара молодих жіночок з малолітніми дітьми. Одна з них навіть стверджувала, що пару років тому І.Усачова чимось допомогала її чоловіку збиратись в АТО. І ймовірно того, разом з даною групою осіб, вона прийшла вчиняти провокацію з як мінімум образами, а як максимум з спробою проникнення в приміщення.

Після того як криками, та силою зайти не вдалось, пробували поліцією, мол всередині у нас хтось утримується та кричить.

Усе цей “мировий” прихід з дітками на руках дуже нагадував Славянськ 2014р., не вистачало побратима А.Додіван лідера сепаратистського бандформування “Твердиня Херсонщини” Р.Захарова з іконами, місцевої еліти “Опоблоку” з власовцями, “Нашого краю”, безпосередньо Н.Королевської та Н.Штепи.
Покажіть нам ще хоча б одне місто України, де сєпари конкретно не просто попіднімали голови, а знахабніли вкрай?

П.С.: дякуємо двом патріоткам Української України, котрі шли повз по вулиці, побачили як ми всі очікуємо на поліцію, та приділили трохи часу, аби допомогти розібратись в ситуації. До речі, сєпарша А.Додіван накатала заяву стосовно того, що її не пустили в приміщення, а одна з мамочок, що І.Усачова нібито вдарила дитину та розбила телефон – якраз оце відео де, видно, як А.Додіван конкретно силою намагається потрапити до приміщення вашій увазі і де можна побачити, що поліції вони повідомили завідомо неправдиву інформацію. А от замок нам пошкодили – це від 350грн.
Також дякуємо пересічним херсонцям, котрі бачачи, що відбувається висловлювали правильну підтримку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН