Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Шкільний «Брейн-ринг» до Дня юриста пройшов у Одесі

5 жовтня в Одеському інтелект-клубі №1 в рамках співпраці Одеського державного університету внутрішніх справ з підрозділами ювенальної превенції Національної поліції України кафедрою адміністративного права та адміністративного процесу факультету №2 було організовано та проведено для учнів 9-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Одеси та курсантів «Брейн-ринг», присвячений Дню юриста.

Участь у грі взяли 5 команд закладів загальної середньої освіти м. Одеси, зокрема Одеського економічного ліцею, Одеського НВК №4, Одеського НВК №53, Одеського юридичного ліцею. До складу кожної із команд були включені курсанти Одеського державного університету внутрішніх справ.

Всі учасники брейн-рингу отримали дипломи, а команда, яка здобула перемогу, також подарунки від організаторів заходу.

Під час брейн-рингу представниця відділу профорієнтаційної роботи Оксана Юрочко розповіла присутнім про умови вступу та навчання в Одеському державному університеті внутрішніх справ та продемонструвала відеофільм про наш університет. Представник кафедри криміналістики, судової медицини та психіатрії Дмитро Афонін продемонстрував присутнім криміналістичну валізу та її можливості.

Для учнів та курсантів тренеркою Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна» Оленою Ковальовою був також проведений відеолекторій, присвячений питанням цінності життя із використанням навчального анімаційного ролика, який отримав сертифікат Українського науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України. Сюжет фільму розповідає можливості живого спілкування на відміну від спілкування в соціальних мережах та пропагує цінність життя.

Учасники та учасниці брейн-рингу проявили неабияку ерудованість, визнали важливість проведення подібних заходів та виявили готовність брати подальшу участь у інтелектуальних конкурсах та інших інформаційно-просвітницьких заходах.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН