Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Бумбокс», «Караоке на майдані» та відомі артисти: як 14 жовтня Запоріжжя святкуватиме День міста

Осінь – це час любові, час свят, затишку та ніжності, коли бліді помаранчеві кольори нагадують про тепло, а руді відтінки природи зігрівають серце. Але для Запоріжжя жовтень – особливий місяць, адже саме у жовтні Запоріжжя святкує свій День народження – День міста. І хоча 6 жовтня гучно та пишно відгримів День міста з Покровським ярмарком, ми відсвяткуємо дорослішання любого Запоріжжя ще раз – 14 жовтня, коли історія, написана на зламі епох, перегортає ще одну сторінку.

Адже у товстезній книзі з написом «Запоріжжя» кількасот сторінок – і стільки ж років історії. Від уїзного Олександрівська, величної фортеці та міста, що зберігає козацьку славу та краплини менонітського спадщини, пройшовши революцію, голод та війну виросло величне, мальовниче місто за порогами Дніпра – Запоріжжя, відоме Хортицею, відоме ретельно та ревно збереженою історією козацтва, відоме ДніпроГЕС та грандіозним індустріальним розвитком.

І 14 жовтня ми своїми руками перегорнемо ще одну сторінку історії міста, коли на каскаді фонтанів «Райдуга» Запоріжжя святкуватиме День міста – день, коли славне козацькою історією, мальовничою природою та індустріальною величчю місто дорослішає ще на рік. І як завжди – у кращій компанії своїх жителів та гостей, у компанії відомих українських зірок та теплої дружньої атмосфери, що вигріває солодкими почуттями, коли навколо вирує життя та у свої права вступає прохолодна руда осінь.

Аби не розгубитись у насиченій на події неділі, ми підготували невеличку програму святкувань, з якою кожен житель та гість міста зможе точно знайти щось по душі – й не пропустити ні хвилинки радощів.

14 жовтня, каскад фонтанів «Райдуга», 13:00-22:00.

13:00 – офіційне відкриття свята.

14:00-18:00 – «Караоке на майдані» з Ігорем Кондратюком.

18:00-19:30 – унікальна шоу-програма «Що співало Запоріжжя за 27 років незалежності», під час якої кращі вокалісти та гурти міста співатимуть відомі хіти відомих гуртів.

19:30-21:00 – привітання Запоріжжя з Днем міста від найвідоміших українських артистів – учасника гурту «Танок на майдані Конго» Фоззі, Ділі з гурту «НеДіля», заслуженого артиста України Віталія Борисюка, заслуженого артиста України Олександра Павлика, співака Олександра Ярмака, співака Олександра Кривошапка, переможця «Голосу країни» Ігоря Грохоцького, фронтмена «Nravitsya planet» Івана Маруніча, радіо- та телеведучого Миколи Матросова, який є офіційним голосом НСК Олімпійський та офіційним голосом Національної збірної з футболу, хореографа-постановника Тараса Копили та переможця «Х-фактору» Дмитра Бабака.

21:00-22:00 – виступ шалено популярного гурту «БУМБОКС».

Крім цього, гарним супроводом до музичної програми Дня міста стане й смачна їжа у фуд-кортах від резидентів фестивалю вуличної їжі «Пикник на Радуге», які є кращими закладами країни, чарівні фотозони, що зроблять знімки для соцмереж неймовірно чарівними, а спогади про цей день – найтеплішими цієї прохолодної осені, та грандіозна дитяча зона, що стане відрадою для будь-якої дитини, не важливо – активна вона чи спокійна. І – що головне – всі зони працюватимуть на каскаді фонтанів «Райдуга» паралельно, а, отже, кожен гість свята знайде для себе щось цікаве та якнайкраще проведе цей вихідний день.

Zaporizhzhia.city

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН