Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ПриватБанк залучить провідні консалтингові компанії для продажу курорту «Буковель», стадіону «Дніпро» та інших великих об’єктів

ПриватБанк оголосив конкурс з відбору міжнародних та українських компаній для залучення потенційних інвесторів під час продажу низки великих об’єктів, що перебувають на балансі банку.

Як повідомила прес-служба ПриватБанку, банк має намір запропонувати інвесторам свою частку в гірськолижному курорті «Буковель», готель «Radisson Blu Resort Буковель», футбольний стадіон і тренувальну базу в Дніпрі. Також ПриватБанк виставить на продаж столичний готель «Мир» і торгово-розважальний комплекс «Приозерний» у Дніпрі.

Як йдеться в повідомленні банку, залучення консалтингових компаній дозволить забезпечити прозорі та зрозумілі інвесторам умови продажу об’єктів, а також забезпечити реалізацію власності банку не нижче оціночної вартості, визначеної за результатами оцінки незалежними суб’єктами оціночної діяльності.

До участі в конкурсі банк запрошує українські та міжнародні компанії з досвідом надання консалтингових послуг з продажу активів на українському ринку й успішними продажами таких об’єктів в Україні та за кордоном.

Строки конкурсу: 08.10–22.10.2018. Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН