Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонський госпіталь інвалідів планують придбати медичне обладнання та відремонтувати

Лідер громадської платформи «Добро переможе» вкотре відвідав пацієнтів Госпіталю інвалідів та ветеранів війни. Завітавши до кожної палати, він поспілкувався з хворими, вислухав їх проблеми і побажання, вручив подарунки, привітав з Днем людей похилого віку і ветеранів.

«Кожна людина чекає уваги, добра, підтримки, особливо коли хворіє. Нам усім треба частіше навідуватись до госпіталю, тим більше, що саме за наше мирне життя ці люди поклали своє здоров’я у різні часи, на різних фронтах… Мені дуже приємно спілкуватися з мудрими людьми, навчитись у них витримки, набратись сили», – зазначив Юрій Рожков, лідер громадської платформи «Добро переможе».

Пройшовшись коридорами госпіталю, він відзначив для себе і команди громадської платформи першочергові завдання: допомогти з ремонтом закладу та придбанням медичного обладнання. Разом з тим, керівник госпіталю, Валерій Тимошенко розповів: «Юрій Рожков давно і регулярно підтримує наш госпіталь: зараз тут, завдяки налагодженій ним співпраці з Міжнародними фондами Німеччини і Голландії, активно використовуються багатофункціональні ліжка та апаратура, а відпочивають пацієнти від медичних процедур перед великим сучасним телевізором. Відчуваємо роботу Юрія Рожкова і як депутата обласної ради (заклад перебуває у підпорядкуванні обласної ради) – тут для наших пацієнтів з усієї Херсонщини організоване безкоштовне харчування, обстеження та лікування. І, що вкрай важливо, перебоїв з цим ми не відчуваємо. Тож від імені ветеранів і себе особисто дякую за допомогу і сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю!»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН