Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міжнародна компанія «DataArt» провела у Херсоні ІТ talk

ІТ-компанія працює на ринку високих технологій 21-й рік, має офіси у 10 країнах світу, у ній працюють 2600 осіб. Топ-менеджери «DataArt» розповіли у студії «Українського півдня», чим живе компанія, про співробітництво з Херсонським державним університетом, та про стратегії розвитку у нестабільному світі.

Спочатку був відкритий офіс компанії у Херсоні, пізніше – у столиці. «DataArt» є базою практики для студентів факультету комп’ютерних наук, фізики та математики ХДУ. Талановиті випускники факультету залишаються працювати у херсонському підрозділі. Компанія об’єднує обдарованих розробників, яких є надлишок на всьому пострадянському просторі, з клієнтами зі США, Великобританії та Європи, де присутній дефіцит фахівців.

«Клієнтами ІТ-компанії є американська біржа «NASDAQ», яка спеціалізується на акціях високотехнологічних компаній. Практично в кожному сегменті індустрії «DataArt» розробляє продукти для однієї з компаній, що входить до ТОП-5. Все, що потрібно, – любити людей, любити клієнтів, навколо цього компанія будується сама. Я вірю в самоорганізацію, в добру волю людей. Що потрібно для того, щоб стати нашим співробітником? Математика і англійська – і двері відчинені. Якщо в тебе гарна математична підготовка, розвинене алгоритмічне мислення і більш-менш добре знання англійської, то – курси, практика і ніяких перепон», – запевнив генеральний менеджер компанії «DataArt» Михайло Завілейський.

«Ми активно ростемо, працюємо над одним проектом командами з різних країн, включно з компанією замовника. Це дає дуже цікаві можливості взаємодіяти з людьми різних культур, різних сфер бізнесу, прикладних областей. Тобто ти можеш працювати і жити, де завгодно, але така структура дозволяє тобі працювати на глобальному ринку», – доповнила лідер HRM-підрозділу компанії «DataArt» Юлія Завілейська. Візит до Херсона менеджерів компанії – за планом: спілкування, знайомство з новими співробітниками. Генеральний менеджер компанії виступив спікером платформи «Виклики VUCA-світу та ідеї продуктивних стратегій».

VUCA – світ, де панує нестабільність, неоднозначність, складність та невизначеність. Саме таким є світ сьогодні, і як розвивати бізнес у непередбачуваних умовах, обговорили на платформі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН