Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні триває акція з благоустрою дворів

«Робити добрі справи – моє життєве кредо!», – наголосив Юрій Рожков на відкритті святкового заходу « А у нас во дворе» в Таврійському мікрорайоні. Представники мешканців будинків з ОССБ «Велика Сімка» колективно подякували Громадській платформі «Добро переможе» та її лідеру Юрію Рожкову за те, що вони навели лад поблизу їх помешкань.

Тетяна Якименко, голова об’єднання «Велика Сімка» так висловилась щодо проведеної Громадською платформою роботи: «Ми дуже вдячні Юрію Рожкову за те, що він упорядкував нашу територію. Люди задоволені. Наприклад, ті, хто хотів, щоб були встановлені лавочки, отримали повністю обладнане та гарне місце для відпочинку».

Важливим підсумком взаємодії між Громадською платформою «Добро переможе» та «Великою Сімкою» стало підписання меморандуму про співпрацю, зміст діяльності якого включає в себе не тільки благоустрій, але й багато інших актуальних питань.

Зокрема, Юрієм Рожковим поставлена висока мета – загальне підвищення якісного рівня життя херсонців, у якому побутові умови проживання відіграють одну з головних ролей. Херсонські ОСББ вже довели, що готові до співпраці та виконання великих завдань!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН