Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Одеський Обласний Центр Соціально Значущих Хвороб» зекономив понад 90 тис. грн

Представники БО «100 відсотків життя. Одеса» проаналізували закупівлі новоствореного закладу охорони здоров’я. За перше півріччя 2018 року установа заощадила понад 90 тис. грн.

КНП «Одеський Обласний Центр Соціально Значущих Хвороб» Одеської обласної ради» – це 3 об’єднані у 2017 році медзаклади:

  • «Одеський обласний протитуберкульозний диспансер»;
  • «Одеська обласна туберкульозна клінічна лікарня, обласного протитуберкульозного диспансеру №2»;
  • «Одеський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом»

 

«Моніторинг відіграє важливу роль в закупівлях, він дозволяє всебічно проаналізувати  закупівлі: виокремити порушення, сформувати пропозиції щодо недопущення помилок та неточностей в майбутньому. Важливо ефективно проводити закупівлі та економити бюджетні кошти, що, в свою чергу, дозволить ЗОЗ закуповувати необхідні  для лікування пацієнтів медикаменти», – зазначила Галина Кущева, фахівець з моніторингу БО «100 відсотків життя. Одеса».

 

Протягом І півріччя 2018 року медзакладом здійснено 34 процедури на загальну суму 585 тис. грн Аналітики зауважують, що у допорогових закупівлях установа використовувала лише конкурентні процедури. Це свідчить про високий рівень зацікавленості замовника у заощаджені бюджетних коштів. Більша кількість таких закупівель пройшла з дотриманням принципів законодавства та без порушень.

 

Прес-служба ГО «Інститут аналітики та адвокації»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН