Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запорізькі платники отримали майже 189 тисяч сервісних послуг у фіскальній службі

З початку року територіальні підрозділи фіскальної служби Запорізької області надали мешканцям регіону майже 189 тисяч адміністративних послуг. Про це повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, яка зазначила, що цей показник перевищив кількість наданих послуг за відповідний період 2017 року на 78 тисяч.

182 тисячі  адмінпослуг запоріжці отримали у центрах обслуговування платників, що на 76 тисяч більше минулорічного рівня. Тільки у серпні громадянам та представникам бізнесу було надано 24 тисячі сервісних послуг у територіальних органах фіскальної служби регіону, що майже вдвічі більше, ніж у серпні минулого року.

Запорізькі платники активно користуються перевагами дистанційного спілкування з фіскальною службою через мережу Інтернет. На сьогодні показник електронної звітності по нашій області становить 73 відсотки. А до сервісів оновленого «Електронного кабінету платника податків» за вісім місяців 2018 року звернулись 82,3 тисячі запорізьких користувачів.

Нагадуємо, що «Електронний кабінет» має відкриту частину із загальнодоступною інформацією, а також закриту – в ній можна отримати персоніфіковані дані. Щоб мати доступ до цих даних, необхідно скористатися ключем електронного підпису. Такі ключі видаються безкоштовно в Акредитованих центрах сертифікації. Із детальною інформацією щодо отримання електронних ключів можна ознайомитися на сайті фіскальної служби за посиланням http://acskidd.gov.ua/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН