Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одеській області реалізується програма з підтримки малого та середнього бізнесу

Агрофірма «Евріка» виготовляє консервовану продукцію з власних овочів. Підприємство звернулося до Одеської обласної державної адміністрації, успішно захистило інвестиційний проект та отримало право на фінансову компенсацію. У планах компанії — побудувати новий складський комплекс, що дозволить наростити обсяги та збільшити штат працівників. Сьогодні на підприємстві вже працює понад 300 осіб.

Відтак, замість 19% за користування кредитом «Евріка» сплачуватиме лише 4,5% річних, як у європейських банках. Це стало можливим завдяки ініціативі голови Одеської ОДА Максима Степанова щодо реалізації програми підтримки малого та середнього бізнесу та укладеному меморандуму з Німецько-Українським Фондом.

В Одеській області програма компенсації відсотків за кредитами реалізується від червня 2017 року. З того часу переможцями конкурсу стало 21 підприємство. Вони, у свою чергу, під час участі у програмі створили півсотні додаткових робочих місць та сплатили до місцевих бюджетів цьогоріч понад 10,5 мільйонів гривень податків. Загальна сума інвестиційних проектів перевищує 60 мільйонів гривень.

Одеська обласна державна адміністрація

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН