Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як працюють народні депутати-мажоритарники з Херсонської області

Сьогодні у Херсоні пройшла зустріч із фахівцями громадянської мережі ОПОРА, де повідомили про результати моніторингу депутатів-мажоритарників, які представляють Херсонську область. Про зустріч на Фейсбуці розповів Олексій Саковніч, помічник народного депутата Олександра Співаковського:

– Сьогодні, разом з Nataliya Kushnir, відвідали захід, організований громадянською мережею Civil Network OPORA Anastasiia Suprun, щодо результатів моніторингу діяльності народних депутатів-мажоритарників з Херсонської області. Вважаю, цілком заслужено відзначили активну роботу народного депутата України Alexander Spivakovsky: жодного «прогулу» засідань комітету та Верховної Ради України, активна робота на окрузі та співпраця з виборцями.

Окремо закцентував увагу присутніх на тому, що приймальня відкрита для всіх бажаючих не тільки за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 39-А, а й у мережі інтернет, як через онлайн-приймальню у соцмережі Фейсбук, так і через Портал державних послуг i-Gov. Користуючись нагодою, подякував незалежним еспертам мережі ОПОРА за проведену роботу, та передав звіт народного депутата Олександра Співаковського за 3 роки діяльності в парламенті для проведення більш зручного моніторингу.

Більш детально про те, що саме відбувалося на зустрічі дивіться у відео:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН