Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців запрошують на фестиваль європейського кіно

23 вересня Фестиваль Європейського кіно завітає до Херсона.

12 липня в Україні розпочався другий Фестиваль європейського кіно, який запрошує глядачів на безкоштовні кіноклубні покази.

23 вересня Фестиваль Європейського кіно завітає до Херсона. В бібліотеці-філії №3 (вул. Робоча 76-А) всі бажаючи зможуть подивитися 3 з 6 представлених фільмів, а саме: фільм володар Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю 2017 року – сатиричну трагікомедію «Квадрат» Рубена Естлунда; 5-разового призера французької премії «Сезар», екранізацію хітового роману П’єра Леметра – трагікомедію «До побачення там, нагорі». Також в рамках показу можна буде побачити українську стрічку – драму «Рівень чорного» Валентина Васяновича, яка була національним кандидатом на премію «Оскар» за найкращий іншомовний фільм та була відзначена призом Міжнародної федерації кінопреси (FIPRESCI) на Одеському кінофестивалі.

Графік показу: 23 вересня (неділя)

  • 13:00- “До побачення там,нагорі”
  • 15:10- “Квадрат”
  • 17: 40- “Рівень Чорного”

Всі фільми будь демонструватися в українській озвучці.

Показ проходить в Україні за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

І пропонує ближче познайомитися з найкращими фільмами останніх років, знятими у країнах ЄС. Проект створено з метою популяризації європейського мистецтва кіно.

З описанням фільмів і трейлерами можна ознайомитись тут: http://club.arthousetraffic.com/eurofest

Вгору

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН