Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новотроїцьких підприємців привітали з професійним святом

Вчора у Новотроїцькій районній державній адміністрації з нагоди Дня підприємця вшановували бюджетоутворюючих бізнесменів громади, які здійснюють діяльність у галузі торгівлі та сільського господарства. У святковому заході прийняли участь голова райдержадміністрації Наталія Солтановська, голова райради Юрій Коцегубов, голова ради підприємців району Микола Базь, керівники організацій та підприємці району.

За дорученням начальника Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима кращих підприємців Новотроїцького району від колективу фіскалів області привітала начальник Новотроїцької ДПІ Генічеського управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Наталія Новак.

Кращих представників цієї професії у Новотроїцькому районі за підсумками діяльності 2017 року фіскали визначали за критеріями відповідності обсягу доходу, кількості трудових ресурсів та сплачених до бюджетів податків. За результатами підрахунків ними стали фізичні особи – підприємці Кірік М.М. та Ільонок Т.О.

У привітальному слові до присутніх Наталія Новак підкреслила, що наразі в районі обліковується 1520 суб’єктів господарювання: з них 968 фізичних осіб – підприємців та 552 – юридичні особи. За 8 місяців 2018 року вони перерахували до зведеного бюджету 116 млн. грн. податків та зборів, 82 млн. грн. з яких надійшло до місцевих скарбниць. Громади отримали на 13 млн. грн. або на 20 відс. надходжень більше, ніж минулого року, а це значна сума.

«Вдячна усім бізнесменам, які реалізують нові бізнес-ідеї, розвивають конкурентоздатне виробництво та створюють робочі місця, чим сприяють соціально-економічному розвитку та зростанню інвестиційної привабливості й іміджу регіону» – зазначила начальник Новотроїцької ДПІ.

За зразковий приклад ведення підприємницької діяльності, особистий внесок у розвиток підприємництва, добропорядність у сплаті податків задля зміцнення економічного потенціалу регіону керівник фіскального відомства району відзначила бізнесменів подяками та приємними подарунками.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН