Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійському мікрорайоні покращуватимуть прибудинкові території

В рамках проекту «А у нас во дворе» громадська платформа Юрія Рожкова «Добро переможе» разом із мешканцями Таврійського мікрорайону провели першу з багатьох запланованих зустрічей, присвячену співпраці та благоустрою прибудинкових територій.

Жителі багатоквартирних будинків по вулиці Покришева, де напередодні встановили 8 новеньких лавок, обговорили з лідером громадської платформи Юрієм Рожковим нагальні проблеми та разом знайшли шляхи їх вирішення, підписавши меморандум про співпрацю та взаємодію. Документ передбачає покращення якості життя херсонців, а також підвищення суспільного добробуту.

Громадська платформа «Добро переможе» відкрита для всіх небайдужих та активних громадян, тож підписати такий меморандум зможуть усі охочі співвласники багатоквартирних будинків, керівники кооператирів та голови квартальних комітетів.

Наприкінці зустрічі на всіх чекала концертна програма. Для гостей співав Максим Лозовий та інші херсонські таланти. А дітлахів розважали казкові герої. Також усі бажаючі взяли участь у традицій лотереї- розіграші цінних призів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН