Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ДТП біля Раденська загинули військові

Жахлива ДТП в Олешківському районі забрала життя двох військових. Пізно ввечері на трасі Херсон-Джанкой-Керч, неподалік с. Раденськ, ВАЗ-2105 в’їхав у групу людей, які на узбіччі ремонтували вантажівку. Сила удару була такою, що двоє чоловіків, 39-ти та 49-ти років, загинули на місці. Їхній 29-річний товариш, отримавши першу медичну допомогу, від госпіталізації відмовився. За кермом «п’ятірки» був 33-річний мешканець Олешківського району. Поліції чоловік пояснив, що людей на дорозі не помітив, мовляв, фарами зустрічної автівки йому засліпило очі. Винуватця смертельної аварії затримали, водієві загрожує до 10-ти років тюрми.

Загиблі виявилися військовими, «морпіхами» з Миколаївщини.

«10 серпня 2018 року через порушення правил дорожнього руху цивільною особою загинули старший матрос Кравцов Костянтин Олександрович та матрос Литвиненко Андрій Миколайович… Командування, особовий склад Військово-Морських Сил Збройних Сил України глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблих», — таке повідомлення з’явилося сьогодні на сторінці ВМС ЗС України у Фейсбук.

Це вже третя ДТП за останній тиждень на Херсонщині, в якій загинули одразу декілька людей.

Новий день

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. “В темноте рэмонтували на узбиччи”, а по факту находились в темное время суток на проезжей части загородной дороги по которой ограничение скорости 90км/час. Ведь только головоногие нэзалэжные журналисты думают что жигули могут ехать с такой скоростью по обочине. Военные наверняка были в камуфлированной одежде, а не в светоотражающих жилетах. Если бы они выставили предусмотренный правилами знак аварийной остановки, то наверняка существенно снизили бы вероятность данного происшествия. Ну и наплевательское отношение полиции к колхоз-быдло-ксенону в фарах которые слепят встречных общеизвестно. Надеюсь попавшему в переделку водителю попадется хороший адвокат и сумеет затянуть суд до смены власти майданутых, на адекватную власть с последующим закрытием дела за отсутствием состава преступления.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН