Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині ОТГ інвестують кошти в соціальні об`єкти

Білозерська ОТГ отримала з Держбюджету майже 1 млн. 800 тис. грн. «інфраструктурної» субвенції, – повідомляє “Український південь“.

Кошти будуть спрямовані на освітлення (у селах Розливі та Черешеньках, 4 вулиць у Білозерці), капітальний ремонт системи опалення Надеждівської школи та закупівлю техніки для комунального підприємства.

Новостворена об’єднана громада бере участь у всіх можливих конкурсах обласного, державного рівнів, оголошених міжнародними організаціями, аби зробити якомога більше для розвитку територій.

«З повноваженнями настала й відповідальність. Не так легко зараз утримувати ясла-садки, школи, ФАПи, Будинки культури. Тому ми беремо участь у різних проектах. Ми розробили проекти кошторисом 7 мільйонів щодо ремонту доріг. Виграли проект у Державному фонді регіонального розвитку на утеплення Томинобалківської школи. 600 тисяч будуть витрачені з бюджету ОТГ, 4 мільйони надає держава. Також співпрацюємо з обласною владою. Проект «Питна вода» співфінансуватиметься з бюджету області. Чим більше подавати проектів, тим більше шансів отримати кошти. Навіть за умови співучасті, це на користь громаді», – поділилась в інтерв`ю телестудії  “Український південь” голова Білозерської ОТГ Антоніна Чередник.

На наступний рік влада ОТГ запланувала утеплення приміщення Надеждівського навчального закладу, капітальний ремонт харчоблоку та спортивної зали Білозерської ЗОШ №2, яка є опорною для учнів найближчих населених пунктів.

Автор: Лідія Григор’єва

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН