Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні через банк можна скористатись послугою “Тверезий водій”

На Херсонщині залишаються випадки , коли п`яний водій сідає за кермо автівки, становлячись злочинцем. Як-от останній резонасний випадок у Чаплинському районі, коли загинуло молоде подружжя. Зважаючи на актуальність цієї проблеми для півдня України, зокрема Херсонщини, у одном уз банків розрозблено сервіс “Тверезий водій”.
Послуга «Автодрайвер» допоможе викликати херсонцям водія для транспортування автомобіля та його нетверезого власника додому, повідомляє “Український південь“.  Нова послуга реалізована спільно з British Auto Club у рамках сервісу «Допомога водію».

 

«Ми дбаємо про наших клієнтів, – зазначає керівник напряму E-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. – Тому радимо знайти «Автодрайвер» у Приват24 поки ви тверезі, щоб пальці пам’ятали, де знаходиться кнопка виклику послуги :). Кнопка реалізована поки що тільки для мобільних пристроїв на базі Android».

 

Для того, щоб скористатися послугою, необхідно зайти в Privat24, обрати розділ «Транспорт»/«Допомога водієві», «натиснути» кнопку на екрані смартфону, подаючи заявку на надання допомоги. Протягом 2 хвилин зателефонує оператор, погодить вартість послуги й відправить автодрайвера за потрібною адресою.
При цьому водієві навіть не доведеться уточнювати, де саме він перебуває, – мобільний додаток через GPS визначить його місцеперебування.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН