Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві визначились з проектами Громадського бюджету на наступний рік

На сайті Миколаївської міської ради опублікований перелік проектів, які отримали позитивну оцінку Експертної групи з питань Громадського бюджету.

До списку включені 70 пропозицій, витрати на їх реалізацію коливаються від 59 тисяч гривень до 1 мільйона, – повідомляє  “Українськйи південь“. Протягом двох років миколаївці можуть вносити свої проекти, які у разі їх затвердження експертами та підтримки мешканців фінансуються з бюджету участі. Саме городяни визначають, як витратити бюджетні кошти для поліпшення життя у місті.

У списку на наступний рік чи не найбільше пропозицій з облаштування спортивних та дитячих майданчиків у мікрорайонах та навчальних закладах міста, є проекти з будівництва зупинок, пляжів, велопарковок, безпечних доріг, озеленення та відновлення скверів, створення центрів робототехніки, творчих майданчиків, модуля інклюзивної освіти, розважально-освітніх закладів для дорослих.

Голосування розпочнеться 4 вересня. Підтримати проект може кожен мешканець Миколаєва. Для цього потрібно заповнити анкету в електронному або ж у паперовому вигляді у пунктах голосування. 18 вересня будуть визначені переможці, а з 1 січня 2019 року розпочнеться фінансування проектів Бюджету участі, який затверджений у розмірі 12 мільйонів гривень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН