Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині фермери успішно проводять дослідження

На Херсонщині фермери проводять дослідження в рамках навчання на аспірантурі Херсонського державного аграрного університету.

17 липня, на базі ТОВ «Агробізнес» Каховського району та ПСП Агрофірми «Сиваш» Новотроїцького району відбулася прийомка дослідів аспірантів денної форми навчання ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» Данила Репілевського  і Володимира Ганжи, пишуть Таврийские вести.

До складу комісії входили: заступник ректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктор с.-г. наук, професор Аверчев О.В.; завідувач кафедри землеробства, доктор с.-г. наук, професор, академік НААН України Ушкаренко В.О.; доктор с.-г. наук, член-кореспондент НААН України Лавриненко Ю.О.; кандидат с.-г. наук, доцент Іванів М.О. (науковий керівник аспірантів).

Комісія оцінювала роботу аспірантів за такими критеріями, як: актуальність досліджень, відповідність методики закладення і проведення дослідів, їх оформлення та стан посівів досліджуваних культур (кукурудза, соя, сорго).

Членами комісії було відзначено перспективність та актуальність тематики наукових досліджень, високий рівень їх проведення, досягнення важливих наукових результатів та необхідність їх впровадження у виробництво.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН